Psyksnack.se

Gäst


* VÄLKOMMEN

Varmt välkommen till Psyksnack!Stödforum och mötesplats för dig med social fobi, panikångest, GAD, tvångssyndrom, depression m.m. Här samlar vi tips och länkar, berättar om våra erfarenheter av olika mediciner och terapier, skriver av oss eller bara skaffar nya kontakter.

Gå vidare till forumet.

Psyksnack uppstod i kölvattnet efter forumet SPS (stödsidan för drabbade av social fobi och panikångest) som nu håller på att läggas ned, men deras chatt finns fortfarande kvar för er som vill chatta: SPS-chatten

Ett forum är fött - www.psyksnack.se 2017-01-25
september 17, 2017, 21:07:45 PM av klöverdam82 | Views: 30 | Comments: 1

Hej alla! Jag är en snart 35 årig tjej (eller kanske dags att börja skriva kvinna :P) som bor i Sundsvall. Har i många år varit duktig på att hålla alla på avstånd, då det varit enklast så, inneburit minst ångest. MEN!.. nu ska fegisen bli modig hade jag tänkt 8) Jag vill börja ha roligt, utvecklas och skapa minnen som är värda att minnas. Är du i samma läge? Kanske kan vi finna extra kraft och mod om vi är två! Mejlkontakt kan vara en bra början, och om båda känner för det kan vi träffas irl.
Socialfobin har förföljt mig så länge jag kan minnas. Utåt sett ser jag nog ut att fungera. Kan jobba, handla, träna, göra det nödvändiga, men inombords känner jag mig konstant spänd och obekväm bland folk, och spenderar nog 90% av fritiden i lägenheten, där det är lugnt och tryggt. Jag har inget mål att bli supersocial, det skulle jag inte vara även utan socialfobin. Men jag vill inte fortsätta välja bort saker jag VILL göra, för att jag inte vågar.
Lite superkort om mig.. har inga barn, ingen karl, men en kärleksfull hund :-* Gillar yoga och hälsosam mat. ÄLSKAR att vara i skogen.. där kan jag andas på riktigt :)
Hoppas vi hörs!     
Kenneth
september 14, 2017, 09:30:55 AM av Kenneth
Views: 46 | Comments: 5

Tänkte vi kunde ha en till sån här tråd där man postar vad man lyssnar på nu, men att man tar med låttexter också!
september 08, 2017, 13:13:23 PM av falciparum | Views: 75 | Comments: 5

Hej! Går det att få en lista över ämnen där man själv postat?
Pages: [1] 2