Psyksnack.se

Gäst


* VÄLKOMMEN

Varmt välkommen till Psyksnack!Stödforum och mötesplats för dig med social fobi, panikångest, GAD, tvångssyndrom, depression m.m. Här samlar vi tips och länkar, berättar om våra erfarenheter av olika mediciner och terapier, skriver av oss eller bara skaffar nya kontakter.

Gå vidare till forumet.

Psyksnack uppstod i kölvattnet efter forumet SPS (stödsidan för drabbade av social fobi och panikångest) som nu håller på att läggas ned, men deras chatt finns fortfarande kvar för er som vill chatta: SPS-chatten

Ett forum är fött - www.psyksnack.se 2017-01-25
Kenneth
september 01, 2017, 16:55:14 PM av Kenneth
Views: 107 | Comments: 3

Inatt sov jag väldigt ryckigt, fragmenterat, och har varit som ett totalt slaktavfall idag. Ångesten blir värre, man känner sig krasslig, och trött naturligtvis. Sen att det är mörkare och kallare ute är väl en sak man ska ta i beaktning. Men just sömnen påverkar mitt mående enormt dagtid. Bra sömn = större chans att må bra, och tvärtom.

För mig är det framförallt ångesten som blir värre (ja, man kan få ångest fast man äter Seroquel  ;) )

Fler som är sömnkänsliga?
september 01, 2017, 16:18:28 PM av M87 | Views: 78 | Comments: 2

Hej!

Är 30 år gammal och bor i Göteborg. Är så fruktansvärt trött på att min sociala fobi fått styra mitt liv så länge, så nu vill jag ta tag i det på allvar.
Jag undrar om det är fler i närheten av Göteborg som kan tänka sig att vi styr upp någon form av träff varje vecka där vi ses och diskuterar kring våran fobi och övar på att tala inför varandra.
Bor i en trea på 75 m2, så det blir tight, men det skulle vara okej att vara här iaf. Eller om någon annan har ett bra ställe att vara på så är även det välkommet :)

Kom igen nu allihopa, vet att det känns jättejobbigt, men tillsammans kan vi vara starka :)

Allt gott,
M
Pages: 1 [2]