Psyksnack.se

Gäst


Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Alice

Sidor: [1] 2 3 4
3
Övriga ämnen / SV: Godmorgon!
« skrivet: april 28, 2018, 21:28:45 PM »
Vi som är här (de flesta av oss) har ju varit med i svängen länge och kanske hittat strategier, möjligtvis speglar det sig i forumet också. Våra problem kanske inte är så framträdande och tar lika mycket kraft idag som för, säg tio år sedan. Det vore ju något att skriva om i sådana fall, jag vet att Todo redan skrivit en jättebra text om det.

Go'kväll.

4
Allmän information och synpunkter på forumet / SV: Varför dog SPS?
« skrivet: mars 15, 2018, 20:36:38 PM »
Jag håller helt med Kenneth. En massa "hatare", människor som förtalar folk, personangrepp och förföljelse så medlemmar lämnar har inte på ett forum att göra, inte på något men speciellt inte där det kan finnas suicidala och människor som redan råkat illa ut i livet (ja, det inträffade på sps). Jag hoppas (och edit: tror) att Kenneth och moderatorer tar i med hårdhandskarna om det sker här.

5
Allmän information och synpunkter på forumet / SV: Varför dog SPS?
« skrivet: mars 13, 2018, 23:59:53 PM »
Det är väl ingen hemlighet att det förekom rent skitsnack (bl a förtal) bland en klick som umgicks en del privat och att de som styrde lät kvinnohatare och andra "hatare" härja fritt på forumet.

6
Allmän information och synpunkter på forumet / SV: Varför dog SPS?
« skrivet: mars 11, 2018, 06:08:12 AM »
Jag upplever att sps blev som en dysfunktionell familj, vilket i alla fall påverkade mitt humör negativt stundtals. Jag hoppas på att det kikar in lite nya medlemmar här men hej, vi måste nog bli lite bättre på att ge feedback på vad andra skriver tycker jag. Visst, alla har sina egna liv att flyta fram eller tampas med (som livet är) men välkommen till forumet och några rader är betydelsefullt, både för den enskilda individen samt klimatet på forumet.

7
Debatt / Massi Fritz
« skrivet: februari 24, 2018, 19:19:49 PM »
 :-\

8
Debatt / Dan Eliasson
« skrivet: januari 31, 2018, 20:47:43 PM »
 :-\

9
Övriga ämnen / SV: Önskar alla ett riktigt gott nytt år!
« skrivet: januari 01, 2018, 23:11:54 PM »
God Fortsättning, må 2018 bli ett fantastiskt år för er alla!

10
Skoj, lek & test / SV: God Jul!
« skrivet: december 24, 2017, 14:22:47 PM »
God Jul allihopa. Skänker er som är ensamma i dag en extra tanke och en julkram!

11
Jag vill förtydliga att jag anser att de flesta unga människor är känsliga individer, det hör åldern till och med den utvecklingen samhället tar kan vi nog inte blint förlita oss på stress och sårbarhetsmodellen längre, alltför många dukar under. Vi ser det även hos vuxna som blivit drillade att vara typ A människor och känner sig totalt värdelösa och utmattade om de inte klarar det. Samhället applåderar typ A människor, tills de inte är det, förstås.

12
Inte (men jag förstår ironin). Det finns många olika faktorer, en hel del bidrar vårt samhälle med och ett ständigt jämförande med andra människor, såklart att det påverkar unga känsliga individer.

13
Debatt / Hälsa i all ära
« skrivet: november 22, 2017, 18:11:51 PM »
 :-\

14
Skoj, lek & test / SV: Vad gör ni just nu?
« skrivet: november 21, 2017, 19:26:34 PM »
Go´kväll på er.

Todo, du är inte tvungen att förklara dig, de flesta som är här förstår nog att vi har alla demoner att kämpa emot och dalar och toppar. stundtals, bara livet kan vara en motgång oavsett psykisk ohälsa eller inte. Jag hoppas verkligen inte att du känner dig tvungen att förklara dig pga helgens icke konstruktiva diskussion. Dessutom, vi är mer än våra diagnoser, vi älskar, ogillar, kanske tom hatar, blir inspirerade, är kreativa, pyssliga, musikaliska, tekniska osv. En del har kanske läshuvud, en del är väldigt händiga. Jag tycker om att ni lyfter fram även dessa sidor hos er själva och att ni kan känna att det finns bra dagar ändå och delar med er av det. Det är i princip alltid en trevlig stämning när man tittar in här, oavsett om det handlar om psykisk ohälsa eller en ny gitarr.

Aurelius
Hur var ditt första intryck av arbetet? Jag förstår att du är trött, det är mycket att ta in, även för friska människor den första tiden på ett nytt arbete. Du är ny på arbetet, lyssna och lär och känn efter. Om tröttheten inte ger med sig och blir överväldigande är det kanske dags att tänka om men nu är ju allt så nytt så låt inte tröttheten skrämma dig är mitt råd.

Jag tar en paus med en kopp kaffe och tända ljus i massor.

15
Okidok, då får jag väl hamna på den listan då. Du vet ju inte vad du talar om.

Jag vet att du är aningen passivt aggressiv i alla fall. Tack och adjö till en ickegivande diskussion.

Sidor: [1] 2 3 4