Psyksnack.se

Gäst


Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Zen

Sidor: [1]
1
Skoj, lek & test / Vad spelade du senast?
« skrivet: april 21, 2018, 10:33:48 AM »
Vilket spel spelade du senast?
Det kan vara vilken typ av spel som helst, brädspel, tv-spel, mobil-spel, kortspel etc..Det senaste jag spelade var Managerzone.com, gratisspel där man är en manager över en fotbollsklubb(numera finns även hockey också) och deltar i en division med andra spelare och kan flyttas upp/ner, gå med i cuper osv.
Jag spelar för närvarande i division 3 och köpte in igår en back som jag hoppas ska kunna stärka upp passningsspelet i laget  :D


2
Övriga ämnen / ENDAST Positiva Nyheter - Tråden
« skrivet: februari 25, 2018, 10:18:00 AM »
Tänkte att det var på tiden med en tråd med bara positiva nyheter då det mesta som anses ha nyhetsvärde är av negativ art.


Här postar vi dem senaste nyheterna av positiv art som vi nyligen läst!


Några som jag läst nyligen:

Citera
South Korea and Sweden are the most innovative countries in the world
South Korea and Sweden are the most innovative countries in the world, according to a league table covering everything from the concentration of tech companies to the number of science and engineering graduates.
The index on innovative countries highlights South Korea’s position as the economy whose companies filed the most patents in 2017.
Bloomberg, which compiles the index based on data from sources including the World Bank, IMF and OECD, credits South Korea’s top ranking to Samsung.https://www.weforum.org/agenda/2018/02/south-korea-and-sweden-are-the-most-innovative-countries-in-the-world?utm_content=bufferc403d&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer


Tjaa, denna nyhet är väl lite blandad. Positivt i det negativa  ::)
Citera
Världen blev mindre demokratisk 2017 – men inte Sverige

2017 var inte ett bra år för demokratin. Hela 89 demokratier försvagades under året medan bara 27 stärkdes enligt tidskriften The Economists årliga demokratiindex. Men de dystra siffrorna speglar inte Sverige, som tillsammans med flera andra nordiska länder räknas till de mest demokratiska i världen.


De nordiska länderna intar fyra av de fem bästa placeringarna i 2017 års Demokratiindex. Norge hamnar på första plats, följt av Island och Sverige. Därefter kommer Nya Zeeland och på en femteplats hamnar Danmark. Det är samma resultat som förra året.
Trots framgångarna för de nordiska länderna är det övergripande resultatet av rapporten inte positivt. Indexet visar den största demokratiska reträtten i världen på åtta år. En inskränkt yttrandefrihet och pressfrihet uppges vara bärande orsaker till detta.


Sammanställningen mäter det demokratiska tillståndet i 167 av världens länder. Länderna rankas efter 60 olika kriterier under huvudkategorierna ”valprocess och pluralism”, ”medborgerliga rättigheter”, ”regeringens funktionalitet”, ”politisk deltagande”, och ”politisk kultur”. Länderna tilldelas sedan ett poäng mellan 0 till 10 beroende på hur väl de uppfyller de olika kriterierna.


https://www.dn.se/nyheter/varlden/varlden-blev-mindre-demokratisk-2017-men-inte-sverige/
http://www.eiu.com/topic/democracy-index

3
Skoj, lek & test / Videoklipp
« skrivet: oktober 14, 2017, 14:29:55 PM »
Videoklipp du vill dela men som inte passar in i någon befintlig tråd.:)

Ulf Kristersson frågar Jonas Sjöstedt vad (V) vill kräva av (S)
[/i]4
Övriga ämnen / Allmäna tråden om bilar!
« skrivet: april 05, 2017, 16:58:29 PM »
Hej, jag köpte en ny(begagnad) bil hos en bilhandlare nu i helgen som var.

Frågan till er som köpt bil(ny eller begagnad) hos en bilhandlare tidigare är hur långt tid kan det ta från att du köpt bilen till att det går att se på transportstyrelsens hemsida att bilen(regnumret) har bytt ägare och att bilen blivit påställd?

Min står fortfarande som avställd på deras hemsida men jag har ju kört med den sen helgen.. Jag har såklart tecknat försäkring från dag 1.

29/4 Edit: Gör om till en allmän tråd om bilar istället!

5
Skoj, lek & test / Filmtipset!
« skrivet: mars 11, 2017, 20:36:44 PM »
Har ni något filmtips att dela eller nyligen sett någon film så kan ni upplysa om det i den här tråden, om ni vill :)!


Igår såg jag Star trek Beyond(2016) , jag har inte sett mycket Star Trek alls men dem 3 senaste filmerna har jag sett och dem kan jag rekommendera till andra nykomlingar för Star trek också  :)

Sedan kom jag över lite tips på netflix via youtube, finns några jag tycker är intressanta men personligen är det bara Old Boy av dem som tas upp som jag personligen har sett och den rekommenderar jag starkt(våld förekommer så inte för känsliga tittare)!

Underappreciated Gems On Netflix You Need To Watch

6
Skoj, lek & test / Ditt senaste inköp! [Gärna med bilder]
« skrivet: januari 31, 2017, 17:30:15 PM »
 ;D :)


Sidor: [1]