Psyksnack.se

Gäst


Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Kenneth

Sidor: [1] 2 3 ... 56
1
Övriga ämnen / SV: Godmorgon!
« skrivet: februari 12, 2019, 11:55:40 AM »
Godmorgon...oj, sov länge idag. Totalt väck. Lite kaffe brukar fixa till det mesta så jag kör på det.
Ha en fin Tisdag alla  :)

2
Övriga ämnen / SV: Godmorgon!
« skrivet: februari 07, 2019, 18:58:10 PM »
Godkväll. Jaha, då är snart denna dag slut också, och jag ska börja med en ny arbetsuppgift imorgon på Lavinen, nämligen vara chef för vårt externa café på sjukhuset. Lite nervöst trots att jag ju dagligen står i vårt vanliga café....
...fast har man GAD så kan man ju som bekant oroa sig för det mesta....!!

3
Övriga ämnen / SV: Godmorgon!
« skrivet: februari 04, 2019, 05:48:43 AM »
Godmorgon på er! Jag sitter här och försöker kvickna till liv med lite kaffe...ska sedan stappla iväg till bussen. Det har ju kommit skitmycket snö här, och jag misstänker att vi åker på snöskottning idag - tung och eländig snö, och alldeles för många minus..nåja, som tur är har vi bara fyra kunder - fast rätt stora ytor på tre av de..
Ha en fin måndag alla  :)

4
Övriga ämnen / SV: Godmorgon!
« skrivet: februari 03, 2019, 11:38:24 AM »
Det har kommit en del snö här med, eller rejält med snö, och ska fyllas på tills imorgon bitti med 20-30 cm  :P Har inte hunnit göra så mycket idag än att vaknat, klivit upp och ordnat lite tävlingsmappar i fotogruppen. Hade svårt att sova inatt - men av mer naturliga skäl. Katterna envisades att ligga i princip hela natten i sängen och ockupera den. Inte mycket utrymme för att vända sig..och när de ändå är så goa och mysiga så är man för velig att lyfta därifrån dom... ;)
Ha en fortsatt fin Söndag alla

5
Övriga ämnen / SV: IPTV
« skrivet: februari 03, 2019, 11:34:43 AM »
Jag har IPTV från Telia och det har fungerat helt utan problem.
Har fiber från Telia, valda Telia för att jag vet att dom bara funkar inget krångel.
Har HBO Nordic via Telia paketet, sedan har jag Netflix (med 4k) och Viaplay.
Kan säga att jag är mycket nöjd med kvaliteten på IPTV ,visst inte 4k HDR med full HD är det.
Det är bara att instämma i det. Misstänker att dålig bildkvalitet kan de få som har sämre internetuppkoppling - och de som kör pirat-Iptv!Netflix får jag köra separat från dem själva - med den inbyggda Netflix-appen på blu-rayspelaren, och även på det skitbra bild och ljud

6
Övriga ämnen / SV: IPTV
« skrivet: februari 01, 2019, 13:51:06 PM »
Iptv från Bahnhof har fungerat klockrent, och jag är nöjd med vad jag får för det jag faktiskt betalar. Enda vinglet med dom, var att när jag skulle säga upp "Musik- och nöjespaketet", så råkade underleverantören Serverado stänga av hela mitt abonnemang. Det var en vecka med telefonsamtl, e-post till dels Bahnhof, Servanet (stadsnätet) och Serverado innan dom kom på vad som felades. Fick en inspelningsbar box från Serverado för halva priset, och de var de enda som tog ansvar och erkände att de gjort fel.
Förutom den grejen, så flyter det på fläckfritt här. Har inte behövt startat om boxen mer än en gång - efter en uppdatering.

7
Övriga ämnen / SV: Godmorgon!
« skrivet: februari 01, 2019, 13:46:29 PM »
Har bara varit en halvdags jobb idag. Dock så var det mer att göra ensam än vad jag trodde. På Fredagar sköter jag cafét, men det är ju så mycket mer än bara att brygga kaffe! Det ska städas och se fint ut, och disk m.m. Och även utanför mitt "territorium" så åkte jag på andras sysslor pga sjukdom. Det var med belåtenhet jag ändå såg ett gäng åka iväg och skotta snö - snöstorm värre här idag...!! Det tråkiga är väl att jag åker på snöskottning själv på måndag, det ska ju snöa hela helgen...
Ha nu en fin helg alla modiga som törs läsa på forumet! :)

8
Övriga ämnen / SV: Godmorgon!
« skrivet: januari 28, 2019, 17:43:15 PM »
Godkväll! Ja, nu kommer jag att känna av ryggsmärta nån dag framöver och stumhet i armarna några dar. Vi hade snöskottning idag...hos "bara" fyra kunde. Men det hade ju kommit enorma mängder inatt...enormt och enormt, det var iaf rejält med snö! Så lite vitsigt - jag skottade snö så jag kan dö! Hö hö...!!  ;)

9
Övriga ämnen / SV: Godmorgon!
« skrivet: januari 27, 2019, 13:16:14 PM »
God morgon i efterskott! Jo, här har det senaste dagarna kommit en del snö också...men det är väl från i natt det börjar på riktigt, sen hotas det med 2 decimeter på Tisdag, men bara uppåt 1 imorgon....märkte idag när jag var ute och gick, att halva tiden gick åt att halka sig fram. Inte många faktiska meter man gått!

10
Skoj, lek & test / SV: Bästa TV-serierna
« skrivet: januari 25, 2019, 15:16:19 PM »
Den serien gillar jag om Ted Bundy Forum. Tack för tipset!

11
Övriga ämnen / SV: Godmorgon!
« skrivet: januari 25, 2019, 05:55:34 AM »
God morgon på riktigt! Man är ju lite konstig...jag tog ut en burk Melatonin, för jag har haft slut på den några veckor. Tog en tablett flör att sova lite bättre i natt - men det blev nästan tvärtom att jag sov sämre  :P Har ju inte behövt ta dessa på ett tag. Men hade sovit lite fragmenterat nätterna innan så jag tänkte det var smart att ta ut en burk...vete sjutton hur kroppen reagerar på det man stoppar i sig. Är iaf pigg och alert någorlunda idag och ska strax snubbla iväg till bussen...det har förresten kommit lite snö här, men ingenting att direkt "skryta" om...
Ha en fin dag alla nu  :)

12
Skoj, lek & test / SV: Bästa TV-serierna
« skrivet: januari 25, 2019, 05:51:21 AM »
Just nu tittar jag på den nya Ted Bundy-dokumentärserien på Netflix.
Ted Bundy, hm..det kan vara intressant att se  den. Måste kolla den!

13
Skoj, lek & test / SV: Bästa TV-serierna
« skrivet: januari 24, 2019, 11:17:25 AM »
Ingen som kan tipsa om nån bra sci-fi-serie på netflix eller nån bra dokumentär? Jo, lade till några BBC-kanaler från Bahnhof Tv. Brittisk tv håller hög standard, och är suveränt att hänga med i nyheterna där vad som händer runt om i världen...!!

14
Övriga ämnen / SV: Husdjurs-tråden
« skrivet: januari 24, 2019, 11:15:03 AM »
Molly & Donna har varit riktiga busfrön ett tag nu. Mer än vanligt ska väl tilläggas - i måndags när jag kom hem, så hade dom rivit ner grejer från garderoberna i hallen, och när jag kikade in i köket så låg det ett femtiotal fluortabletter på golvet....nån av dom (förmodligen Molly, som älskjar att klättra) hoppat upp på mikron och fått upp medicinskåpet...och av nån anledning sopade dom till just burken med fluortabletter som jag inte hade skruvat åt locket på riktigt..
Tror Molly var den som rev ner, men sedan var det nog Doinna som hade lekstuga och sopade tabletter runt hela lägenheten. Molly river ner, och Donna är den som leker...lite nojig först att dom skulle ha tuggat på tabletterna, men intalade mig att dom skulle nog spotta ut dom ganska snabbt...
Dagen efter var Molly allmänt busig, och hoppade upp rakt på tangentbordet så det åkte i mitt knä....snabbare än en ninja välte hon ned mobilen med fodral i golvet...Det må väl vara hänt - den låg ju skyddad i fodralet. När jag kollade fodralet såg jag dock en rejäl reva, och vid närmare koll såg jag klösmärken, så katterna, återigen, förmodligen Molly har haft den som klösbräda ett tag! Även om det är ett fodral vill man ju att även det ska vara någorlunda snyggt....det var det inte nu - så olikt mig - jag irriterade mig på lite repor och klösmärken, så jag tog ur mobilen och la den i det genomskinliga skalet som följde med...
Antar att fler än jag har busiga djur här, så ni vet nog hur frustrerande de kan vara ibland när det blir lite för mycket bus....Problemet är att man kan inte bli arg på dom...det är en del av charmen att ha husdjur ju!

15
Jag känner mig lite udda, nån slags rättshaverist som vägrar inse att slaget är vunnit, men jag tänker fortsätta skriva här på forumet, för att om möjligt sporra andra att komma igång och delta lite.
På lång sikt hänger det också på att ni andra deltar med nån rad då och då! Forumet behövs, det är jag helt övertygad om! Det som kan hända på sikt är att jag gör om det till ett mer allmänt forumoch tar bort lite psykinriktining. Kanske rätt val, eller fel...den som lever får se  :P

Sidor: [1] 2 3 ... 56