Övriga ämnen & debatt > Debatt

Hälsa i all ära

(1/2) > >>

Alice:
 :-\

Flocks:
Jo jag har reagerat på det också. Ibland tror jag att lathet på recept kan vara bättre. Är man helt genomstressad, deprimerad och utsliten så blir detta med träning och kost bara ytterligare en måstefaktor.

Jag har i perioder i livet haft träning och diverse kosttillskott som tvång nästan. Har kunnat prioritera det före mänskliga kontakter. Det har hjälpt mig att mota iväg depression. Men det gäller  att hitta en balans.

Sen kan man ju undra över det att föregå med gott exempel. Hur många som jobbar inom psykiatrin som ni träffat är så väldigt vältränade? Som patient har jag undrat många gånger om inte personalen har lite väl mycket kakor och bullar till fikat inom vården. Och om inte fredagsdrinken även kan förekomma andra dagar.

Aurelius:
Hmmm jag borde nog inte uttrycka mig angående det här då det förmodligen är oansvarigt osv.

Aurelius:
Jag har ingen sådan absolut uppfattning om vad som ska göras. Däremot tror jag att psykiatrin är väldigt dåligt utrustad för att hantera psykisk ohälsa samt mycket är bara behandling av symptom av sociala problem. Jag tycker inte det är konstigt att folk mår dåligt idag som samhället ser ut.

Aurelius:
Sociala problem ingår ju både skolmiljö och familjemiljö.

Det är lite intressant. En jag känner, hans föräldrar började arbeta som 11-åringar.

Nu är dom i 90-års åldern. De är superenergiska för sin ålder. Alltid glada.

Enligt det humanistiska samhället så bröt man mot deras mänskliga rättigheter.

Personligen ser jag många skolmiljöer som extremt inhumana, man tillåter de mest grymma kränkningar och utsatthet, men lärarna i sig predikar hela tiden om humanism och mänskliga rättigheter och liknande.
Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion