Övriga ämnen & debatt > Debatt

Dan Eliasson

(1/11) > >>

Alice:
 :-\

Aurelius:
Det gäller ju massor av politiker.

Jag tror inte han eller någon av de andra har något på andra. I så fall är det snarare tvärtom.

Det jag slagits av länge i dildokratin är att verkligen de antingen värsta eller de mest korkade människor hamnar alltid i någon position av inflytande, antingen på tidningar, eller inom politiken, eller inom myndigheter.

Hur det sker, jag vet inte riktigt.

Aurelius:
Nej mina spekulationer är att Sverige är toppstyrt från en fientlig elit. Och jag menar verkligen fientlig.

Om man kollar på Eliasson så är han inte polis. Han har aldrig haft en utbildning för det. Men även tidigare som du säger har han haft toppositioner för viktiga myndigheter och jag tror itne han är så inkompetent faktiskt. Jag tror han har verkat efter direktiv att toppstyra dem i viss riktning och för vissa syften. Som är illasinnade helt enkelt. T.ex inom polisen handlar det om att rikta resurser och insatser från våldsbrott, grov kriminalitet till tankebrott och andra grejer.

Och nu tror jag han har nya uppdrag inom msb för att rikta fokus från katastrofberedskap till annat.

Om någon kör myndighet på myndighet i botten och fortsätter rekryteras till nya viktiga myndigheter. Tja...det känns lite som varför skulle detta ske om det inte finns intressen som vill att detta ska ske.

Det känns väldigt konstigt att detta skulle ske av misstag helt enkelt.

Detta är mina fria spekulationer. Jag tror inte de är så uppskattade men jag skriver dem eftersom du skrev just fria spekulationer.


Kenneth:

--- Citat från: Alice skrivet februari 02, 2018, 20:06:04 PM ---Diskutera gärna med någon annan udda, jag är inte intresserad av en diskussion med dig, XXX?

--- Slut citat ---

Om man ogillar nån behöver man inte skriva det. Har modererat inlägget. Tänk på det framöver.

Aurelius:
Jag skulle hellre att någon säger att den personen ogillar mig än att den inte säger det.

Om jag konverserar med en person som ogillar mig men den personen kan inte säga det, så kommer det ju fram på ett annat sätt. Alltid. Det blir en sak under ytan. Det kommer ju kännas av även om man inte kan sätta fingret på det.

Jag gillar ju inte att bli ogillad heller, som alla andra är jag en social varelse. Men det ena är definitivt att föredrar framför det andra.

Sedan finns det ju gränser hur brutal man kan vara. Men som princip så föredrar jag om någon inte gillar mig, att den personen uttrycker det.Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion